حسابداری برای شرکت های نوپا و کوچک (بخش دوم)

حسابداری­ برای ­شرکت­های نوپا (بخش دوم)

حسابداری برای شرکتهای نوپا

آنچه در ادامه مقاله (حسابداری برای شرکتهای نوپا) به اختصار خواهید خواند:

  • از نرم افزار حسابداری مناسب استفاده کنید
  • افراد مناسب را استخدام کنید
  • وظایف اساسی حسابداری
  • بینش های خبره
  • بسته شدن

حسابداری برای شرکتهای نوپا (بخش دوم)

زمان مورد نیاز برای خواندن این مقاله : 9 دقیقه و 38 ثانیه
[divider height=”45″ style=”default” line=”default” color=”” themecolor=”0″]

[highlight background=”” color=””]راهنمای کامل حسابداری برای شرکت های نوپا[/highlight]

[alert style=”warning”]آیا می دانید بیش از 30 درصد مشاغل جدید به دلیل اتمام نقدینگی شکست می خورند؟ این جای تأسف دارد، اما با دانستن سیستم های حسابداری مناسب می توان از آن جلوگیری کرد.[/alert]

 

نرم افزار حسابداری چگونه کار می کند

نرم افزار حسابداری قبلاً دست و پا گیر بود و برای مشاغل بزرگتر مناسب تر بود. با این حال این روزها انواع گسترده ای از ابزارهای نرم افزاری حسابداری وجود دارد که می تواند به مشاغل کوچک در زمینه دفترداری، موجودی کالا، فاکتور، حقوق و دستمزد، گردش پول، صورت سود و مالی و موارد دیگر کمک کند.

خواه از یک حسابدار یا دفتردار برای مدیریت امور مالی خود استفاده کنید یا اینکه خودتان آنها را اداره کنید، نرم افزار حسابداری ابزاری عالی برای ساده سازی بار مالی شماست.

از بین بسیاری از گزینه های نرم افزار حسابداری موجود در بازار، هر یک از آنها دارای مزایا و معایب است که بر اساس اندازه کسب و کار، تعداد کارمندان و سایر نیازهای شما ارائه می شود.

مقاله حسابداری برای شرکتهای نوپا در دو قسمت با مجموعه ی مالی و مالیاتی متین برای سهولت در خوانایی مطالب در مورد حسابداری برای شما تعبیه شده است

حسابداری برای شرکتهای نوپا

با استفاده از ابزارهای پیشرفته در زمینه (حسابداری برای شرکتهای نوپا)

[alert style=”warning”]می توانید از یکپارچه سازی هوشمند برای صرفه جویی در هزینه، وقت و سازماندهی بیشتر کسب و کار خود بهره ببرید. همه چیز به صورت خودکار است و در یک پلت فرم با کاربرد آسان قرار دارد و حسابداری را نسیم می کند.[/alert]

[alert style=”warning”]تصمیم گیری در مورد نرم افزار بهینه برای کار شما دشوار است، اما هنگام خرید یک نرم افزار باید سه عامل زیر را در نظر داشته باشید.[/alert]

1. ویژگی ها

برنامه های نرم افزار حسابداری بر اساس نوع امکاناتی که ارائه می دهند متفاوت است.

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]برای دریافت بهترین خدمات از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید[/quick_fact]

بیشتر سیستم های حسابداری نیازهای اساسی حسابداری مانند پیگیری هزینه ها، صورتحساب، حساب های دریافتنی و غیره را برآورده می کنند.

اگر جزو مشاغل کوچکی قرار میگیرید، به احتمال زیاد یک نرم افزار حسابداری می خواهید که بتواند برخی یا همه موارد زیر را انجام دهد:

فاکتور: این به شما کمک می کند چه کسی به شما بدهکار است، چقدر بدهکار است و چه زمانی انتظار پرداخت را دارید.
صورتحساب خودکار: این فاکتورها را به طور خودکار ارسال می کند تا نیازی به یادآوری دستی مشتریان برای پرداخت هزینه های شما نباشد.
پردازش پرداخت: این امکان را به مشتریان می دهد تا به طور خودکار به شما پول پرداخت کنند تا نیازی به اتلاف وقت برای پردازش دستی چک یا سپرده گذاری بانکی نباشد.
حساب های پرداختنی: این ابزار به شما کمک می کند آنچه را که از نظر سفارش خرید، اعتبار فروشنده و سایر موارد به شما بدهکار است پیگیری کنید.
پرداخت خودکار: این امکان را برای شما فراهم می کند تا پرداخت ها را به طور خودکار برنامه ریزی کنید تا نیازی به تنظیم یادآوری دستی نداشته باشید و بنابراین هرگز پرداختی را از دست ندهید.
همسان سازی حساب های بانکی: اکثر ابزارهای نرم افزاری می توانند چندین حساب بانکی را ردیابی کرده و آنها را در یک داشبورد با کاربرد آسان آشتی و سازماندهی کنند.
گزارشات استاندارد: بسیاری از ابزارهای نرم افزاری می توانند گزارشهای اساسی مانند صورتهای درآمد ، ترازنامه و جریان های نقدی تولید کنند.
از آنجا که سیستم ها پیچیده تر می شوند، اغلب به بهترین وجه به مشاغل بزرگ تر علاقه مند می شوند و با توجه به ویژگی های اضافه شده، می توانند گران تر باشند

حقوق و دستمزد: رسیدگی به تمام جنبه های حقوق و دستمزد مدرن ، مانند محاسبه ساعت و پردازش مالیات مربوط به حقوق و دستمزد. این سیستم ها همچنین می توانند به میزان دقیق میزان بدهی کارمندان در یک دوره حقوق را محاسبه کرده و به طور خودکار به آنها نیز حقوق پرداخت کنند.
بازپرداخت هزینه ها و کسر هزینه ها: اگر کارمندان شما متحمل هزینه های قابل کسر مالیات مانند مسافت پیموده شده بر روی ماشین خود برای انجام وظایف شغلی شوند ، سیستم های پیشرفته می توانند چنین بازپرداخت هایی را تأمین کنند و از رعایت مالیات آنها اطمینان حاصل کنند.
گزارش های سفارشی: ابزارهای پیشرفته تر به شما امکان می دهند گزارش های خود را شخصی سازی کنید. به عنوان مثال ، می توانید ستون ها را اضافه یا حذف کنید یا یک گزارش سفارشی را ذخیره کنید تا در آینده کپی شود.
این لیست ادامه دارد، اما این بررسی اجمالی سطح بالا از ویژگی های اصلی و پیچیده نرم افزار حسابداری، باید به شما ایده کلی بدهد که هنگام خرید ابزار حسابداری برای تجارت خود به دنبال چه چیزی باشید.

[alert style=”info”]اگر به دنبال خرید نرم افزار حسابداری هستید، بررسی ها عامل مهمی است که باید در نظر بگیرید.[/alert]

2. نظرات/خدمات مشتری

 

در زمینه (حسابداری برای شرکتهای نوپا) شما باید در مورد چگونگی عادت آسان به هر نرم افزار حسابداری، ویژگی های مختلف ارائه شده، آنچه در بسته های مختلف قیمت گذاری گنجانده شده است و همچنین چقدر می تواند متناسب با نیازهای خاص شما تنظیم شود، بیشتر بدانید.

اگر مشاغل کوچکتری دارید و مشکلی ندارید که بدون دردسر کار کند، ممکن است بخواهید از طریق خواندن دستورالعمل های طولانی و ادغام آن با سیستم های فعلی، از نرم افزاری که برای یادگیری آنها هفته ها طول می کشد خودداری کنید. خوشبختانه امروزه بسیاری از نرم افزارهای خارج از جعبه موجود است.

اگر مشاغل بزرگ دارید و وقت لازم برای اینکه یک ابزار قابل تنظیم و طلبکارانه راه اندازی کنید دارید، امکان حرکت به سمت مسائل قویتر برای شما فراهم است!

[alert style=”warning”]اگر می خواهید از حساب خود مراقبت کنید، مطالب و آموزش های خوب یادگیری مانند فیلم ها و راهنماها مفید خواهند بود[/alert]

همچنین اطمینان حاصل کنید که این پلتفرم چگونه خدمات مشتری را مدیریت می کند مدام نیاز سنجی کنید زیرا امکان دسترسی به شخص و دریافت پاسخ های ارزشمند در مواقع ضروری می تواند تجربه شما را خراب کند.

3. هزینه

هزینه نیز مانند بقیه مسائل ذکر شده برای فاکتور در هنگام خرید نرم افزار حسابداری مهم است! بیشتر سیستم ها ماهانه یا سالانه هزینه ای از شما دریافت می کنند و شما باید تعیین کنید که کدام یک برای استراتژی کسب و کار شما منطقی تر است.

بسیاری از تأمین کنندگان نرم افزار آزمایشات رایگان را ارائه می دهند! که یک روش عالی برای آزمایش ابزارها و بررسی اینکه آیا برای نیازهای شما منطقی است، وجود دارد. اکثر شرکت ها هم قرارداد ماهانه و هم قرارداد سالانه ارائه می دهند که هر کدام مزایا و معایبی دارند.

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]برای دریافت بهترین خدمات از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید[/quick_fact]

اگر در مورد ابزار مورد نظر خود به صورت کامل می دانید و اطلاع دارید و این ابزارآلات آماده تعهد کاری برای شما هستند، سرمایه گذاری در یک قرارداد سالانه احتمالاً منطقی تر است و حتی ممکن است برای تعهد شما تخفیف داشته باشد! با این حال، اگر برای تصمیم گیری در مورد مناسب بودن ابزاری به زمان بیشتری نیاز دارید، اشتراک های ماهانه بسار منطقی تر و امن تر هستند.

افراد مناسب را استخدام کنید

صرف نظر از اینکه کسب و کار شما عملکرد بسیار خوبی دارد و بهترین نرم افزار حسابداری را برای تأمین نیازهای مالی خود انتخاب خواهید کرد، باز هم باید اطمینان حاصل کنید که پول نقد شما از نظر رشد تجارت تا آنجا که می تواند پیش می رود.

[alert style=”warning”]به یاد داشته باشید، بیش از 30 درصد مشاغل جدید به دلیل اتمام نقدینگی از کار می افتند[/alert]

[alert style=”error”]اگرچه نرم افزار حسابداری مفید است، اما در صورت همراه بودن با مهارت حسابدار رسمی یا حسابدار، عملکرد آن حتی به مراتب بهتر هم خواهد شد[/alert]

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]ما نمی گوییم که صاحبان مشاغل به یکی از آنها نیاز دارند، اما ارزش آنها را دارد که در انجام کارهای اساسی مانند ایجاد صورت های مالی، سازماندهی گردش پول و همسان سازی حساب های بانکی کمک کنند.[/quick_fact]

حسابدار خبره

حسابدار رسمی ای حرفه ای است، که حداقل چهار سال دانشگاه را با مدرک حسابداری گذرانده باشد!

[alert style=”warning”]این فرد همچنین در یک آزمون دقیق شرکت کرده است و از صورتهای مالی، قانون مالیات، حسابرسی و برنامه ریزی املاک آگاهی دارد.[/alert]

[highlight background=”#444″ color=”#fff”]یک حسابدار واجد شرایط برای هر شغل پر سودی که قابلیت سرمایه گذاری دارد، ارزشمند است. زیرا می تواند شما را از طریق موضوعات پیچیده، به ویژه قانون مالیات راهنمایی کند![/highlight]

دفتردار

[alert style=”success”]حسابداران همچنین منابع مفیدی برای هر شغلی هستند. با این وجود، آنها فقط از همان سطح مهارت حسابداری برخوردار نیستند و گاهی اوقات می توانند در کارهای اساسی مانند مدیریت درآمد، هزینه ها، سازش بانکی، پردازش پرداخت ها و پرداخت قبوض کار کنند.[/alert]

[highlight background=”#444″ color=”#fff”]همچنین برای حسابدار شدن نیازی به داشتن مدرک یا مجوز ندارید. مهم است که به دنبال دفتردارانی باشید که دارای برخی از تجربه دانشگاه و همچنین گواهینامه های مربوطه باشند![/highlight]

استخدام یک دفتردار به شما کمک می کند تا مجبور نشوید خودتان مالیات بدهید یا دائماً وظیفه به روزرسانی درآمد و هزینه را بر عهده داشته باشید.

 

همچنین، برای سهولت در زمینه (حسابداری برای شرکتهای نوپا) می توانید از طریق آژانس ها، حسابدار استخدام کنید یا با یک فریلنسر کار کنید. مهم نیست که کدام گزینه را انتخاب کنید تا زمانی که فرد قابل اعتماد، جزئیات گرا و ارتباط برقرار کننده خوبی باشد و از طریق شبکه های حرفه ای یا شخصی توصیه شده باشد.

نکته حرفه ای: اگر مطمئن نیستید کدام گزینه برای شما بهتر است؟ درباره تفاوت حسابدار و دفتردار بیشتر بدانید.

مقاله حسابداری برای شرکتهای نوپا در دو قسمت با مجموعه ی مالی و مالیاتی متین برای سهولت در خوانایی مطالب در مورد حسابداری برای شما تعبیه شده است

حسابداری برای شرکتهای نوپا

وظایف اساسی حسابداری

در (حسابداری برای شرکتهای نوپا) به عنوان شخصی که صاحب یک اشتغال کوچک هستید، مهم این است که شما عادت های محکم حسابداری را به صورت هفتگی، سه ماهه و سالانه انجام دهید. این روش ها بر اساس دوره زمانی زیر تقسیم می شوند:

کارهای هفتگی

در پایان هفته، هر حساب بانکی را تلفیق دهید: این بدان معناست که اتصال اطلاعات حساب بانکی با اطلاعات بلادرنگ جریان دارد! این همچنین به معنای بررسی آن است که درآمد و هزینه های شما به طور یکپارچه با نرم افزار حسابداری شما همگام شده است، که این از دقت اطمینان می یابد.
درآمد و هزینه را طبقه بندی کنید: حتماً توجه ویژه ای به هزینه ها داشته باشید. تأیید کنید که هزینه های قابل قبول تحت قوانین دولت است. برخی از راه های انجام این کار بررسی سایت گمرک irica.ir و استفاده از نرم افزار مالیاتی برای دسته بندی آسان هزینه ها است. این هزینه های تأیید شده به راحتی در صورت درآمد خوانایی به صورت سود و زیان ترجمه می شود.

کارهای سه ماهه

درآمد خالص خود را در هر سه ماه بررسی کنید: همانطور که در بالا ذکر شد، صورت سود و زیان یک صورت مالی مهم است که بینشی در مورد سلامت مالی شرکت شما ارائه می دهد. این یک تصویر سطح بالا و خوب از سلامت مالی کسب و کار شما را نشان می دهد. اگر درآمد خالص شما منفی است، به دنبال راه های افزایش آن باشید. به عنوان مثال: 

[alert style=”success”]به دنبال روش هایی برای افزایش درآمد، کاهش هزینه های جاری و کاهش هزینه های عملیاتی خود باشید. این کار را می توانید با بهبود تلاش های بازاریابی برای افزایش درآمد، مذاکره مجدد در مورد قیمت مواد اولیه برای کاهش هزینه های جاری و هزینه های کمتری در ریخت و پاش های شبانه مشتریها برای کاهش هزینه های عملیاتی انجام دهید.[/alert]

[alert style=”warning”]برای ایده های بیشتر در مورد چگونگی بهبود حاشیه سود خالص خود، با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.[/alert]

درآمد خالص را در طول سال مقایسه کنید: مربوط به نکته اول، درآمد خالص خود را در هر سه ماه مقایسه کنید. اگر درآمد خالص در حال افزایش یا کاهش است، عوامل موجود در آن را مشخص کنید. همچنین، می توانید از این کار برای جستجوی روندهای فصلی استفاده کنید. به عنوان مثال، فروشگاه های اسکی احتمالاً درآمد خالص مثبت در زمستان و درآمد کم یا منفی در تابستان دارند.
سازماندهی اسناد مالیاتی: تشکیل پرونده نهایی مالیات (سرویس اخبار نظارتی) می تواند برای هر کسی، به ویژه صاحبان مشاغل یا تجار استرس آور باشد. زیرا آنها مهلت های مختلف خدمات گمرکی را برای پیگیری دارند. اسناد و داده های مالی خود را مرتب نگه دارید. چیزی که نرم افزار حسابداری می تواند به طور چشمگیری به آن کمک کند، با هر سه ماهه مانند یک فصل کوچک مالیاتی رفتار کنید، که باعث می شود زمان کمی قبل از مهلت نهایی کنترل شود. همچنین، با تهیه کننده مالیات و CPA خود مشورت کنید تا اطمینان حاصل کنید که این روند به راحتی پیش می رود.

وظایف سالانه

اظهارنامه مالیاتی شرکت خود را محاسبه کنید: مبلغ باقی مانده پول پس از محاسبه مبلغ بدهی، سود شماست. شما از سود خود برای محاسبه میزان مالیات شرکتی که شرکت شما باید بپردازد استفاده خواهید کرد.
ارائه حساب های سالانه (مستعار حساب های قانونی): شما باید موارد زیر را به خدمات گمرکی ارسال کنید:

[alert style=”success”]صورت سود سالانه، صورت سالانه وضعیت مالی و پاورقی ها. اینها به ترتیب P&L سالانه شما را نشان می دهد[/alert]

تصویری از ارزش تجمعی شرکت شما بر اساس دارایی ها، بدهی ها، سرمایه و اندوخته های آن و اطلاعات مربوط به معاملات بین شرکت شما و مدیران آن.
هزینه های خود را مرتب کنید: هزینه های تجاری خود را برای اهداف مالیاتی مطالبه کنید.
فاکتورهای معوقه را جمع کنید: پایان سال شرکت شما باید تا حد ممکن دقیق باشد. اطمینان حاصل کنید که با کسی که فاکتور به شما بدهکار است تماس بگیرید و قبل از پایان سال آن را پرداخت کنید.

 

تجزیه و تحلیل های حرفه ای

مقاله حسابداری برای شرکتهای نوپا در دو قسمت با مجموعه ی مالی و مالیاتی متین برای سهولت در خوانایی مطالب در مورد حسابداری برای شما تعبیه شده است

حسابداری برای شرکتهای نوپا

تجزیه و تلحیل ها طبق بینش کلی از مفهوم مقاله: 
[alert style=”success”]مهران امیراحمدی  مدیر و کارشناس ارشد امور مالی در مجموعه مالی و مالیاتی متین است که خدمات حسابداری رسمی را به مشاغل کوچک و متوسط ارائه میکند. همچنین ​​متخصص در مشاوره راه اندازی مشاغل، حقوق و دستمزد، برنامه ریزی مالیاتی، سوالات مالیاتی، کمک مالیات بر ارزش افزوده، خدمات حسابرسی و خدمات حسابداری عمومی ارائه می دهد.[/alert]

بزرگترین چالش های راه اندازی حسابداری توسط استارتاپ ها چیست؟

مرتب نگه داشتن کتاب های خود برای پیگیری گردش پول، رشد مالی و درک سودآوری برای هر کسب و کار نوپایی بسیار مهم است. یکی از بزرگترین چالشهای شرکتهای نوپا یافتن سازگارترین نرم افزار متناسب با نیازهای آنها و همچنین شرایط قانونی است. ما متخصصین ویژه نرم افزاری در دسترس داریم که به ما کمک می کند تا مشتریان خود را از طریق این امر هدایت کنیم.

به موسسین استارت آپ های جدید برای سازماندهی حسابداری خود چه نکاتی را باید گوشزد کنید؟

از قبل برنامه ریزی کنید و سیستم ها را برای دیدن شما در آینده تنظیم کنید. اشتغال به حسابداری که متعهد به افزودن ارزش به تجارت شما باشد، می تواند از شما حمایت کرده و در مورد رشد و توسعه کسب و کار مشاوره ارائه دهد. داشتن یک حسابدار باتجربه برای راهنمایی شما در این فرآیند، وقت گرانبهایی را برای شما آزاد می کند و به شما این امکان را می دهد که در کنار کارهای شخصی خود بر روی کسب و کار خود نیز تمرکز کنید.

بسته شدن

[alert style=”error”]وقت گذاشتن برای درک اصول حسابداری اولین دفاعیه در برابر شکست کسب و کار شما به دلیل تمام شدن پول نقد.[/alert]

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]برای دریافت بهترین خدمات از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید[/quick_fact]

نیازی نیست که مانند یک حسابدار رسمی در حسابداری و مالیات متخصص باشید! هدف درک مفاهیم مهم تر، و چگونگی کاربرد آنها در تجارت شماست.

برای یک تجارت کوچک، حسابداری به شما کمک می کند:

نحوه بودجه بندی را بیاموزید
برای مالیات آماده شوید
مرتب بمانید
الگوهای درآمد و هزینه خود را تجزیه و تحلیل کنید
تصمیمات بهتری بگیرید
استرس را کاهش دهید
در سطح بالایی از سلامت مالی کسب و کار خود به دست آورید
بهترین روش های حسابداری که می توانید پیاده سازی کنید، انتخاب روش حسابداری صحیح، درک سه صورت اصلی مالی، همکاری با حسابدار مناسب، پیاده سازی نرم افزار حسابداری مناسب و به روز نگه داشتن روش های معمول حسابداری است.

 

بیشتر بخوانید:

 

_ حسابداری برای شرکت های نوپا و کوچک (بخش اول)
_ مالیات بر درآمد مشاغل شخصی + ضرورت ایجاد مالیات بر درآمد شخصی
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش اول)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش دوم)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش سوم)
_ اهمیت حیاتی ارتباطات تجاری در زمینه حسابداری
_ چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ + راه های تشخیص حسابدار با تجربه
_ حسابدار با یک دفتردار چه تفاوت هایی دارند؟
_ ممیز مالیاتی چه کسی است؟ + وظایف، ویژگی ها و اهمیت ممیز مالیاتی در حوزه حسابرسی
_ دفتر حساب کل چیست؟ + کارایی و چرایی استفاده از این دفاتر
_ حسابداری چیست؟ + انواع حسابداری و چرایی اهمیت آن برای یک تجارت
_ از محاسبان قسم خورده تا حسابداران رسمی
_ سوالات متداول درباره مالیات و (مالیات بر ارزش افزوده) در ایران

 

[hover_color align=”center” background=”#044675″ background_hover=”#044675″ border=”” border_hover=”” border_width=”2px” border_radius= “10px” padding=”20px 15px” link=”” target=”” class=”” style=”]اگر این مقاله برای شما مفید و کارآمد بود، خوشحال میشویم برای افراد دیگری که به دنبال جواب سوالات خود در این مطلب میگردند، با به اشتراک گذاری این مقاله به آنها کمک کنید.[/hover_color]

 

برای اشتراک در شبکه های اجتماعی از آیکون های زیر استفاده نمایید

[icon_bar icon=”icon-instagram” link=”https://www.instagram.com/matinaccounting/” target=”” size=”large” social=”instagram”] [icon_bar icon=”icon-twitter” link=”https://twitter.com/group_matin” target=”” size=”large” social=”twitter”] [icon_bar icon=”icon-linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/mehran-amirahmadi-534999216/” target=”” size=”large” social=”linkedin”] [icon_bar icon=”icon-youtube” link=”https://www.youtube.com/channel/UCCrJmvjty-aTX36DtibVBJw” target=”” size=”large” social=”youtube”]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

واتساپ
تلگرام
تماس صوتی
ارتباط گروه مشاورین مالی و مالیاتی متین