چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ + راه های تشخیص حسابدار با تجربه

هر هزارتومان برای صاحبان مشاغل، حساب می شود. بنابراین اگر نمی دانید ماهانه در کجای مبحث مالیاتی شرکت خود ایستاده اید، ممکن است در پایان سال راه بسیار دوری رفته و یا شاید به طور کل گم شده باشید! همچنان که در حال استفاده از نرم افزار حسابداری خودتان هستید، می توانید به نظارت بر هزینه ها نیز کمک کنید!

 

 

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خوانید:

راه های تشخیص حسابدار با تجربه و نحوه استخدام

زمان مورد نیاز برای خواندن این مقاله: 8 دقیقه
[divider height=”45″ style=”default” line=”default” color=”” themecolor=”0″]

مزایا و ویژگی های استخدام حسابداران خوب بسیار فراتر از خرد کردن اعداد و به معنای واقعی کلمه حسابداری است.

[alert style=”error”]چون که به طور بالقوه، آنها می توانند شریک مالی شرکت شما حتی برای زندگی باشند![/alert]

با داشتن یک حسابدار خوب و با تجربه در شرایطی کاملا اعجاب انگیز میتوانید به راحتی به ایشان اعتماد کنید، به عنوان مثال نه تنها در نحوه تأمین مالی ماشین بعدی خود و یا بلکه در نحوه تأمین هزینه تحصیل دانشگاه دخترتان نیز میتوانند کمک شایانی به شما کنند.

چگونه یک حسابدار خوب و با تجربه استخدام کنیم؟ راه های تشخیص حسابدار کاربلد

تامین هزینه های مالی تحصیلی فرزندتان یا تامین هزینه های ماشین جدیدتان

 

قبل از اینکه یک حسابدار را استخدام کنید

[highlight background=”#444″ color=”#fff”]مطمئن شوید که چهار زمینه اساسی تخصص را در یک روش حسابداری عمومی درک کرده اید:[/highlight]

خدمات مشاوره ای تجاری

از آنجا که یک حسابدار باید از فضای کسب و کار، وضعیت مالی و صورتهای مالیاتی شما آگاهی داشته باشند، منطقی است که از آنها بخواهید همه قطعات را جمع آوری کرده و به شما کمک کنند تا یک برنامه تجاری و برنامه مالی شخصی ارائه دهید.

حسابداران می توانند در مورد همه چیز از بیمه (آیا شما واقعاً به بیمه وقفه در کار نیاز دارید یا اجاره دفتر دوم برایتان ارزان تر است؟) تا گسترش (چگونه ظرفیت اضافی بر هزینه های عملیاتی تأثیر می گذارد؟) مشاوره ارائه دهند. حسابداران، صرفاً به لحاظ دیدگاه، می توانند بینش جدیدی را به وجود آورند.

حسابداری و ثبت سوابق

اینها شاید ابتدایی ترین رشته های حسابداری باشند. [alert style=”warning”]گرچه منطقی است که بسیاری از صاحبان مشاغل مدیریت سوابق روزمره خود را بر عهده بگیرند.[/alert]

اما یک حسابدار می تواند به تنظیم سیستم های  کمک شایانی کند و نحوه استفاده از آنها را به شما نشان دهد. یک سیستم خوب به شما این امکان را می دهد تا سودآوری را ارزیابی کرده و قیمت ها را اصلاح کنید. همچنین به شما امکانی می دهد که هزینه ها را کنترل کنید، بودجه را ردیابی کنید، روندها را تشخیص دهید و هزینه های حسابداری مورد نیاز برای تهیه صورت های مالی و اظهارنامه مالیاتی را کاهش دهید.
مشاوره مالیاتی حسابدارانی که در زمینه مسائل مربوط به مالیات کمک می کنند معمولاً در دو زمینه می توانند این کار را انجام دهند:

[alert style=”success”]انطباق مالیاتی و برنامه ریزی مالیاتی. برنامه ریزی، بر کاهش بار مالیاتی کلی و انطباق به اطاعت از قوانین مالیاتی شما اشاره دارد.[/alert]

حسابرسی این خدمات معمولاً به عنوان شرط وام توسط بانکها مورد نیاز است. سطوح مختلفی از حسابرسی وجود دارد، از سادگی تهیه صورتهای مالی تا حسابرسی واقعی، در جایی که حسابدار یا شخص ثالث دیگری اطمینان از صحت اطلاعات مالی شرکت را برایتان فراهم کند.

انتخاب حسابدار

[alert style=”info”]بهترین راه برای یافتن یک حسابدار خوب، مراجعه به وکیل، بانکدار یا همکار تجاری شما است.[/alert]

همچنین می توانید با جامعه حسابداران رسمی، که می تواند یک مراجعه کننده باشد، اعلام حضور کنید.

در حالی که حسابداران معمولاً در شرکت های بزرگ کار می کنند، (حسابداران رسمی مجاز) برای انواع مشاغل بزرگ و کوچک کار می کنند. اهمیت آنها را دست کم نگیرید.

[alert style=”error”] این عنوان فقط به افرادی اعطا می شود که آزمون استاندارد دو روزه و استاندارد ملی را پشت سر گذاشته اند.[/alert]

در بیشتر کشورها حسابداران، حداقل مدرک دانشگاهی یا معادل آن را به (حسابداران رسمی مجاز) نیاز دارند. همچنین در چندین کشور نیز به کارهای تحصیلات تکمیلی نیاز دارند.

[highlight background=”#00a876″ color=”#00a876″]هنگامی که به چند کاندیدای خوب رسیدید، تعیین اینکه چکاری و چه مقدار را شرکت شما انجام می دهد و چه مقدار توسط حسابدار انجام می شود، مهم است.[/highlight]

خدمات حسابداری را می توان به سه دسته عمده تقسیم کرد: ثبت معاملات، مونتاژ آنها و تولید بازده و صورتهای مالی. اگرچه دو دسته اول به سطح مهارت کمتری نسبت به دسته دوم نیاز دارند، بسیاری از شرکت ها نرخ ساعتی یکسان را برای هر سه مورد در نظر می گیرند. به همین دلیل مهم است که دقیقاً مشخص کنید چه کاری می خواهید یک حسابدار انجام دهد!

مرحله بعدی مصاحبه با مراجع خود است. برای هر کدام، قبل از تصمیم گیری در دو جلسه برنامه ریزی کنید. یک جلسه باید در دفتر شما باشد. و جلسه بعدی باید از سمت ایشان باشد. در طول مصاحبه ها، هدف اصلی شما کشف سه چیز است: خدمات، شخصیت و هزینه ها.

چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ + راه های تشخیص حسابدار با تجربه

حسابدار خوب و با تجربه کیست؟ خدمات یک حسابدار خوب

خدمات:

[alert style=”error”]بیشتر شرکت های حسابداری خدمات مالیاتی و حسابرسی ارائه می دهند. اما حسابداری چطور؟ مشاوردهی در امر مدیریت؟ برنامه ریزی املاک؟ آیا حسابدار به شما در طراحی و اجرای سیستم های اطلاعات مالی کمک خواهد کرد؟[/alert]

[highlight background=”#00a876″ color=”#00a876″]حسابداران رسمی ممکن است خدماتی را ارائه دهند که شامل تجزیه و تحلیل معاملات برای وام ها و تأمین مالی باشد. همچنین تهیه، حسابرسی، بررسی و تدوین صورت های مالی؛ مدیریت سرمایه گذاری ها و به نمایندگی از شما در برابر مقامات مالیاتی را ارائه خواهند داد.[/highlight]

اگرچه شرکت های حسابداری کوچکتر جزو شروط کاری بهتری برای کارآفرینان هستند، اما ممکن است همه این خدمات را ارائه ندهند! اطمینان حاصل کنید که شرکت، خدمات مورد نیاز شما را دارد. اگر نتواند خدمات تخصصی ارائه دهد، ممکن است با شرکت های دیگری ارتباط برقرار کند که بتواند برای انجام این خدمات و امور به شما ارجاع کند. علاوه بر خدمات، اطمینان حاصل کنید که شرکت با اشتغال کوچک و صنعت خاص شما تجربه قبلی داشته باشد.
شخصیت:

[alert style=”error”]آیا سبک حسابدار با سبک شما سازگار است؟ مطمئن باشید افرادی که ملاقات می کنید، همان کسانی هستند که کار شما را اداره می کنند. چون در بسیاری از شرکت های حسابداری، برخی از شرکا خدماتی برای فروش و تجارت جدید را اداره می کنند، سپس کار حساب واقعی را به دیگران منتقل می کنند![/alert]

هنگام ارزیابی صلاحیت و سازگاری، از داوطلبان بپرسید که چگونه وضعیت را اداره می کنند

موارد مربوط به شما به عنوان مثال: چگونه می توانید حسابرسی دفتری عظیم و بزرگ همانند دیجیکالا را که به دنبال تأیید هزینه های خودرو است، کنترل کنید؟ به پاسخ ها گوش فرا دهید و تصمیم بگیرید که آیا دوست دارید امور شما به این ترتیب انجام شود یا خیر؟

این را نیز دریابید که داشتن یک حسابدار که رویکرد دیگری دارد می تواند نقطه عطفی برای شما باشد. فقط مطمئن باشید که حسابدار شما را تحت فشار قرار نمی دهد و کارهایی را که با آنها ارتباط خوبی برقرار نمیکنید و راحت نیستید انجام نمی دهد.
هزینه ها: در مورد این مرحله به صورت کاملا جزئی سوالاتتون رو بپرسید. بیشتر شرکت های حسابداری هزینه های مختلفی را (از 1 میلیون تا 10 میلیون تومان در هر ساعت) دریافت می کنند. با این حال، دیگران در یک بازه نگهدارنده ماهانه کار می کنند. طیف وسیعی از نقل قول ها را از حسابداران مختلف دریافت کنید. همچنین سعی کنید برآوردی از کل هزینه های سالانه را بر اساس خدماتی که در مورد آن بحث کرده اید، بدست آورید.

[highlight background=”#00a876″ color=”#00a876=””]همچنین دقت کنید و تفاوت دفترداران و حسابداران را با یکدیگر بسنجید![/highlight]

[alert style=”info”]تصمیم خود را فقط بر اساس هزینه قرار ندهید، با این حال، حسابداری که نرخ ساعتی بالاتری را دریافت می کند، احتمالاً باتجربه تر و قادرتر به کار از مبتدی است که هزینه کمتری دریافت می کند.[/alert]

همچنین حتماً از مراجع – به ویژه از مشتریانی که در صنعت شما هستند، درخواست کنید که برای اطلاع از میزان رضایت از خدمات، هزینه ها و در دسترس بودن حسابدار با آنها تماس بگیرید.

[alert style=”warning”]بیشترین استفاده را از رابطه ببرید![/alert]

پس از انتخاب خود، شرایط توافق نامه را در نامه کاندیدی بیان کنید. در این سند باید جزئیات بازپرداخت ها و بیانیه هایی که باید تهیه شود و هزینه هایی که باید اخذ شود، ذکر شود. این اطمینان را می دهد که انتظارات شما و حسابدار شما یکسان است.

همچنین در پایان، قرارداد خود را بالا نگه دارید. یک جعبه کفش پر از رسید به حسابدار خود ندهید! جزئیات همه چک ها را در ثبت چک خود بنویسید، آیا این موارد مربوط به خدمات آب و برق، لوازم و غیره است؟

[alert style=”warning”]به همین ترتیب، در برگه های سپرده بانکی خود منابع درآمد را شناسایی کنید. هرچه سوابق خود را بهتر حفظ کنید، زمان کمتری را برای حسابدار خود صرف می کنید و هزینه های شما نیز کمتر می شود.[/alert]

بهتر است هر ماه با حسابدار خود ملاقات یا حداقل صحبت کنید. صورتهای مالی را مرور کنید و مشکلات را برطرف کنید تا بدانید پول شما به کجا می رود. حسابدار شما باید فراتر از خرد کردن شماره باشد تا روش های جایگزینی برای کاهش هزینه ها پیشنهاد دهد و برای هر ایده یا سوالی که دارید به عنوان یک شخص در راس هیئت مدیره به صورت جدی عمل کند.

پرسیدن سوالات درست

چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ + راه های تشخیص حسابدار با تجربه

ده سوال مهم که از حسابدار جدیدتان باید بپرسید!

در اینجا ده سوال مهم وجود دارد که می توانید هنگام مصاحبه با یک حسابدار بپرسید:

1. آیا شما جزو جامعه حسابداران رسمی هستید؟ (هر حسابدار را تصور نکنید)

2. آیا مجاز به فعالیت در شهر و استان خود هستید؟

3- چه زمانی و از کجا مجوز فعالیت را دریافت کرده اید؟

4- کجا به دانشگاه رفتید، و چه مدارکی کسب کردید؟

5- چه کسانی از مشتریان شما هستند؟ (با آن ها تماس بگیرید)

6. در چه زمینه ای تخصص دارید؟

7. مشتریان شما چقدر بزرگ یا کوچک هستند و وقتی رابطه خود را با آنها شروع کردید چه اندازه ای داشتند؟

8- چقدر در دسترس هستید؟ (بعضی از حسابداران فقط در ساعات کاری در دسترس هستند؛ برخی دیگر شماره خانه یا شماره کاری سریع خود را به شما می دهند.)

9. به کدام سازمان های حرفه ای تعلق دارید؟ چقدر در آن گروه ها فعال هستید؟

10. هزینه های شما چقدر است؟ (بخواهید برخی فاکتورهای فعلی را مشاهده کنید.)

 

بیشتر بخوانید:

 

_ مالیات بر درآمد مشاغل شخصی + ضرورت ایجاد مالیات بر درآمد شخصی
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش اول)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش دوم)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش سوم)
_ اهمیت حیاتی ارتباطات تجاری در زمینه حسابداری
_ مجموعه ای از پرکاربردترین اصطلاحاتی حسابداری که حسابداران باید بداند!
_ حسابدار با یک دفتردار چه تفاوت هایی دارند؟
_ ۷ مسئله برتر حسابداران در سال ۲۰۲۱ و چگونگی غلبه بر آنها
_ ممیز مالیاتی چه کسی است؟ + وظایف، ویژگی ها و اهمیت ممیز مالیاتی در حوزه حسابرسی
_ دفتر حساب کل چیست؟ + کارایی و چرایی استفاده از این دفاتر
_ حسابداری چیست؟ + انواع حسابداری و چرایی اهمیت آن برای یک تجارت
_ از محاسبان قسم خورده تا حسابداران رسمی
_ سوالات متداول درباره مالیات و (مالیات بر ارزش افزوده) در ایران

 

[hover_color align=”center” background=”#044675″ background_hover=”#044675″ border=”” border_hover=”” border_width=”2px” border_radius= “10px” padding=”20px 15px” link=”” target=”” class=”” style=”]اگر این مقاله برای شما مفید و کارآمد بود، خوشحال میشویم برای افراد دیگری که به دنبال جواب سوالات خود در این مطلب میگردند، با به اشتراک گذاری این مقاله به آنها کمک کنید.[/hover_color]

 

برای اشتراک در شبکه های اجتماعی از آیکون های زیر استفاده نمایید

[icon_bar icon=”icon-instagram” link=”https://www.instagram.com/matinaccounting/” target=”” size=”large” social=”instagram”] [icon_bar icon=”icon-twitter” link=”https://twitter.com/group_matin” target=”” size=”large” social=”twitter”] [icon_bar icon=”icon-linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/mehran-amirahmadi-534999216/” target=”” size=”large” social=”linkedin”] [icon_bar icon=”icon-youtube” link=”https://www.youtube.com/channel/UCCrJmvjty-aTX36DtibVBJw” target=”” size=”large” social=”youtube”]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

واتساپ
تلگرام
تماس صوتی
ارتباط گروه مشاورین مالی و مالیاتی متین