اهمیت حیاتی ارتباطات تجاری در زمینه حسابداری

در حوزه حسابداری داشتن مهارت های ارتباطی درست در مشاغلی که نیاز به کار گروهی ندارند بی اهمیت است! اما برای کسانی که در دنیای تجارت هستند بسیار مهم است. حسابداران فردا می توانند مبانی ارتباطی را بیاموزند تا در حرفه خود موفق و روز به روز در این صنعت همیشه در حال رشد، ارتباطات قوی ای داشته باشند.

 

اهمیت حیاتی ارتباطات

آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:

* چه چیزی ارتباط موثر را تشکیل می دهد؟
* آموزش
* زبان بدن آگاهانه
* تن صدای مناسب
* بیان کردن
* درخواست های بازخورد
* قدردانی
* کنترل عواطف

زمان مورد نیاز برای خواندن این مقاله : 5 دقیقه
[divider height=”45″ style=”default” line=”default” color=”” themecolor=”0″]

چه چیزی ارتباط موثر را تشکیل می دهد؟

داشتن مهارت های ارتباطی خوب به معنای انتقال پیام خود به دیگران در واضح ترین و مختصر ترین شکل ممکن است. حسابداری که ارتباطات ضعیفی از خود نشان می دهد، می تواند در شرکت یا شرکتی که نمایندگی دارند عملکردی منفی داشته باشد. همچنین عدم ارتباط می تواند منجر به ناامیدی یا حتی از دست دادن مشتری شود.

در بدترین حالت، یک پیام نامشخص می تواند منجر به رابطه منفی بین شرکت حسابداری و مشتری آن شود.

بنابراین، برای برقراری ارتباط موثر چه کاری لازم است؟ به زبان ساده، ارتباطات خوب (اهمیت حیاتی ارتباطات) حرفه ای بودن، سادگی، بصری، لحن صدا، مخاطب، شوخ طبعی و شفافیت را در نظر می گیرد. این ها بسیار بیشتر از واژه هایی است که شما از اون ها استفاده می کنید، زیرا شامل مجموعه ای از مهارت های غیرکلامی، مدیریت استرس و گوش دادن اجتناب ناپذیر است. شما می توانید مهارت های ارتباطی خود را به چندین روش از جمله موارد زیر کامل کنید.

در حوزه حسابداری داشتن مهارت های ارتباطی خوب به معنای انتقال پیام خود به دیگران در واضح ترین و مختصر ترین شکل ممکن است. حسابداری که ارتباطات...

اهمیت حیاتی ارتباطات تجاری در زمینه حسابداری

آموزش

کارگروهی در محیط کار به همان اندازه که در سنین پایین تر مثلا در مدرسه مهم بود، حائز اهمیت است. به عنوان مثال اگر در یک کلاس کارشناسی آنلاین حسابداری ثبت نام کرده باشید، احتمالاً قدرت ارتباط و همکاری را از نزدیک تجربه خواهید کرد. به عنوان یک حسابدار تازه استخدام شده، مهم است که از همان روز اول کار، به دنبال مشاوره و نمایش اعتماد به نفس باشید.

یادگیری در حین کار از مهم ترین کارهای یک تازه کار است! همیشه به صحبت های همکاران خود گوش فرا دهید و از پرسیدن سوال های بجا و درست برای روشن تر شدن نترسید! دیگران را تشویق کنید تا با شما ارتباط برقرار کنند تا بتوانید مراحل و انتظارات شرکت را بهتر درک کنید. تمایل خود را برای یادگیری، مسائل درون شرکتی که همکاران، سرپرستان و مشتریان در شما می بینند، ایجاد کنید.

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]برای دریافت بهترین خدمات از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید[/quick_fact]

زبان بدن آگاهانه

ارتباطات حرکات بدن با سایرین بسیار بیشتر از کلمه نوشتاری (یا تایپ شده) است. بازی با کلمات در رساندن پیام، یک روش قدرتمند برای برقراری ارتباط با تیم شما و ایجاد یک تأثیر ماندگار است. به یکی از سخنرانی های مورد علاقه ی خود در  TED یا سایر سخنرانی هایی که در نظر دارید فکر کنید! اکثر سخنرانان تاثیر گذار هرگز در حال خواندن حقایق خسته کننده نیستند. ایشان شخصیت را با زبان بدن و لحن صحیح وارد گفتار می کنند!

حرکات: حرکات چشم، حالت های صورت همه بخشی از ارتباط با زبان بدن است. ارتباط غیر کلامی می تواند مکمل ارتباط کلامی باشد! و به مخاطب شما کمک کند پیام شما را به خاطر بسپارد. حفظ ارتباط چشمی راه دیگری برای کسب شهرت نه تنها به عنوان یک ارتباط برقرار ماهر، بلکه به عنوان یک شنونده خوب است!

همچنین مهم است که مراقب انواع زبان تهاجمی یا بی تفاوت از قبیل صلیب بازو زدن، خم شدن ابروها و خمیازه کشیدن در موقعیت های اجتماعی حرفه ای باشید.

تن صدای مناسب

در حوزه حسابداری داشتن مهارت های ارتباطی خوب به معنای انتقال پیام خود به دیگران در واضح ترین و مختصر ترین شکل ممکن است. حسابداری که ارتباطات...

اهمیت حیاتی ارتباطات تجاری در زمینه حسابداری

لحن صدای حرفه ای شما شامل کلمات گفتاری و نوشتاری است. فرقی نمی کند که ایمیل تایپ می کنید، به متن پاسخ می دهید، یا سخنرانی می کنید، تن صدا می تواند بیشتر از آنچه که شما قصد برقراری ارتباط دارید تاثیر گذار باشد.

هنگام برقراری ارتباط از طریق متن یا ایمیل، باید مختصر و آموزنده باشید و در عین حال کمی از شخصیت خود را نیز اضافه کنید! پیامی که بیش از حد غیررسمی و غیرتکنیکی باشد، می تواند به سرعت باعث از بین رفتن علاقه در یادگیری آن شود، اما پیامی که بیش از حد فنی و پر حرف باشد، می تواند تحت فشار و خسته کننده گی فراوان شنیده نشود!

صدای صحیح، شما را به فردی که همیشه در حال تاثیر گذاری است، مبدل می کند. و در صنعت رقابتی، برجسته می شوید! بعلاوه، با جدیدترین روند فن آوری حسابداری که قرار است جایگزین ارتباطات رو در رو شود، لحن کلام نوشتاری شما بیش از هر زمان دیگری مهم است!

بیان کردن

برای بیان، باید بتوانید به وضوح و به روشی که به راحتی قابل درک است ارتباط برقرار کنید. اگر مستعد غر زدن، آرام صحبت کردن یا خیلی سریع صحبت کردن هستید، برقراری ارتباط با تیم خود دشوارتر خواهد بود. عدم توانایی بیان پیام خود نیز عدم اعتماد به نفس را نشان می دهد.

با تمرین فقط 15 دقیقه در روز تا زمانی که عادت های گفتاری شما بهبود یابد، می توانید فن بیان بهتر داشته باشید. به میزان صدا، فرافکنی، واژگان، ریتم، تغییر جمله، سرعت و استفاده از مکث توجه کنید. مفید است که صدای خودتان را ضبط کنید تا ببینید کدام مناطق از حرف های شما بیشترین پیشرفت را دارند!

گرفتن بازخورد صحیح

ارتباطات به دو طریق پیش می رود. صحبت کردن، گوش دادن به همان اندازه مهم هستند! شما به عنوان یک حسابدار، نه تنها برای اطمینان از اینکه همه پیام شما را درک کنند، بلکه برای سنجش تأثیرگذاری ارتباطات، باید بازخورد را به سمت مخاطب تشویق کنید!

هنگام صحبت با مشتری، تشویق بازخورد یک راه مهم برای حفظ احساس درگیر شدن در روند کار است! در طول سخنرانی ها، درخواست بازخورد باعث می شود مخاطبان شما قدردانی کنند. هنگامی که از رئیس خود بازخورد می خواهید، به نظر می رسد که مایل به یادگیری و پذیرش ایده های دیگر هستید! همچنین به احتمال زیاد ایده های ابتکاری را با همکاران خود به اشتراک می گذارید. و رفته رفته شما به شهرت بازیکن تیم بودن خواهید رسید!

قدردانی

خواه با مشتری، سرپرست یا همکار صحبت کرده باشید، همیشه از وقت و ورودی دیتای لازم برای یادگیری آنها قدردانی کنید. این یک حسن نیت ارائه می دهد. ساده است که می تواند احترام زیادی برای شما ایجاد کند.

[alert style=”info”]قدرشناسی در دیدار های اول با مشتری های جدید، شما را قابل دسترسی و قابل اعتماد می کند. و اگر با سایر مهارتهای ارتباطی موثر ترکیب شود، قدردانی به شما کمک می کند تا از نردبان شغلی پیشرفت کنید. [/alert]

[quick_fact heading=”” title=”” number=”” prefix=”” label=”%” align=”center” animate=””]برای دریافت بهترین خدمات از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید[/quick_fact]

کنترل عواطف

در حوزه حسابداری داشتن مهارت های ارتباطی خوب به معنای انتقال پیام خود به دیگران در واضح ترین و مختصر ترین شکل ممکن است. حسابداری که ارتباطات...

اهمیت حیاتی ارتباطات _ کنترل عواطف

در اولین شغل حسابداری خود ممکن است با موقعیت هایی روبرو شوید که احساس آمادگی برای آنها ندارید. قبل از اینکه به احساسات خود عمل کنید، لحظه ای وقت بگذارید و نفس عمیقی بکشید تا آرام شوید. برای ادامه با اینکه در مکالمه خود از نظر احساسی، بار سنگین دارید فقط شرایط را بدتر می کند! و احتمالاً می تواند برای شما تاثیرات منفی ای در این صنعت برساند.

بیاموزید که به مکالمه هایی پاسخ دهید که برای شما احساسات به ارمغان می آورند. حتی اگر با خواسته های مشتری مخالف باشید، ممکن است سر خود را برای پذیرش تکان دهید! راه های دیگر برای کنترل برخی عوامل استرس زا شامل: عشق ورزیدن به دوستان یا خانواده، صحبت با سرپرست و استفاده از تکنیک های آرام سازی مانند تنفس عمیق، مراقبه و پیاده روی در وعده های ناهار خود را دارا میباشید.

همانطور که متوجه شدیم، می بینید که برقراری ارتباط موثر بسیار بیشتر از فقط صحبت کردن و نطق خشک و خالی ازشمند است. وقتی با مشتریان، سرمایه گذاران، مدیران و سایر متخصصان سر و کار دارید: صریح، به یاد ماندنی و مثبت بودن می تواند شما را در دنیای تجارت بیش از آنچه که تصور می کردید، پیش ببرد.

 

 

بیشتر بخوانید:

 

_ مالیات بر درآمد مشاغل شخصی + ضرورت ایجاد مالیات بر درآمد شخصی
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش اول)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش دوم)
_ قانون کار در جمهوری اسلامی (ایران) + تبصره ها (بخش سوم)
_ مالیات بر ارث املاک + مالیات بر مستغلات
_ چگونه یک حسابدار خوب استخدام کنیم؟ + راه های تشخیص حسابدار با تجربه
_ حسابدار با یک دفتردار چه تفاوت هایی دارند؟
_ ممیز مالیاتی چه کسی است؟ + وظایف، ویژگی ها و اهمیت ممیز مالیاتی در حوزه حسابرسی
_ دفتر حساب کل چیست؟ + کارایی و چرایی استفاده از این دفاتر
_ حسابداری چیست؟ + انواع حسابداری و چرایی اهمیت آن برای یک تجارت
_ از محاسبان قسم خورده تا حسابداران رسمی
_ سوالات متداول درباره مالیات و (مالیات بر ارزش افزوده) در ایران

 

[hover_color align=”center” background=”#044675″ background_hover=”#044675″ border=”” border_hover=”” border_width=”2px” border_radius= “10px” padding=”20px 15px” link=”” target=”” class=”” style=”]اگر این مقاله برای شما مفید و کارآمد بود، خوشحال میشویم برای افراد دیگری که به دنبال جواب سوالات خود در این مطلب میگردند، با به اشتراک گذاری این مقاله به آنها کمک کنید.[/hover_color]

 

برای اشتراک در شبکه های اجتماعی از آیکون های زیر استفاده نمایید

[icon_bar icon=”icon-instagram” link=”https://www.instagram.com/matinaccounting/” target=”” size=”large” social=”instagram”] [icon_bar icon=”icon-twitter” link=”https://twitter.com/group_matin” target=”” size=”large” social=”twitter”] [icon_bar icon=”icon-linkedin” link=”https://www.linkedin.com/in/mehran-amirahmadi-534999216/” target=”” size=”large” social=”linkedin”] [icon_bar icon=”icon-youtube” link=”https://www.youtube.com/channel/UCCrJmvjty-aTX36DtibVBJw” target=”” size=”large” social=”youtube”]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

واتساپ
تلگرام
تماس صوتی
ارتباط گروه مشاورین مالی و مالیاتی متین